Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2013, 01:49   #3
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Zamanı yaralarla ölçen kadın.

Efsane günlüğüm neler yapıyorsun sen? 6 aydır tek bir icraatı olmayan tozlu günlüğüm. Bir şey diyeyim mi sana? Şu an kaçtı sanki yazasım. Neyse gelmişken üç beş kelâm edeyim. 6 ay neredeydin dersen, elbette '' sana ne '' gibi bir cevapla karşılaşacaksın. Beni sorgulamayı bir kenara bırak, hayat nereye gidiyor? Garip, saçma, komik ve isyan ettiren şeyler oldu tabii. Detaylara girecek kadar çıldırmadım henüz.
mart: kediler çiftleşti.
nisan: babam doğdu.- bu nisan doğmadı tabii, nasıl zekiyim-
mayıs: ben doğdum, dönüm noktası dedik, değişsin dedik, değişti de biraz biraz ve mayıs sonu, evet 31 MAYIS. Tatsız şeyler oldu, şiddet, ölüm, haksızlık. En zoru ölümdü. Unutmadık.
haziran: yine devam etti, yaralandık, öldük ama o karanlıkta biraz aydınlandık, biraz ışık gözüktü ya da öyle sandık. Duvarlara kazıdık. '' Haziran'da ölmek zor! ''
temmuz: bütünlemelerle geçti, Gazi'de okuyorsanız her dakika pişman olma ayrıcalığınız vardır.
ağustos: hem tatil, hem tatsız şeyler ama çok hızlıydı bu ay. Anlamadım bile.
ve eylül: beklenen ay, beklenen mevsim başladı birçoğumuz için. Güzeldir üşümek, tıpkı şu soğukta balkonda oturan bendeniz melo'nun, ellerinin ve ayaklarının üşüdüğü gibi.
Detaysız bu kadar oluyor, ne kadar da çirkin yazdım.
Böyle miydi eskiden? İyi de eskisi gibi mi sanki her şey?
Neyse işte, sıkıntıdan ne yapacağımı bilemediğimden buradayım.
Bunları saçmaladım.
Gideyim de biraz havlayan köpekleri izleyeyim. Galiba ihtiyarın teki hoşt diyerek taş attı onlara ya da bardan dönen kızlı erkekli bir grup kızdırdı. Bu saatte havlamazlardı çünkü, kısa kesiyorum.
Şairin dediği gibi;
'' kısa kes beni ''
hangi şairse bu artık!
Fillere selam, mücadeleye devam a dostlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan