Ve sevmeden biriyle sevişmek' ti bu dünyada var olmak
Beyin kıvrımlarıma itinayla işlediğim bir suçtu nefes almak
Ve sevmeden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biriyle sevişmek' ti bu dünyada var olmak
Ama sen aldırmazsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bilirim vurdumduymazsın
Oysa ben kim bilir kaç vurgun yedim gizli gizli severken seni. ahmak...
Karanlık yollarda aydınlık ararken düşürmüşüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. son kibrit çöpümü
Ne mumlar eridi bir bilsen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne ocaklar söndü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne yürekler kundaklandı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sokağımdan geçtiğinden buyana
Şarkıların kifayetsiz kaldığı şu dumanlı odamda
Ne şiirler yakıldı ard arda bir bilsen...
Ama sen aldırmazsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bilirim vurdumduymazsın
Ben en adi tütünü içtim hep Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En ucuz şarabı yudumladım o günden sonra
Ütüsüz kıyafetlerim kadar buruştu suratım
Ve sıfatım ne olursa olsun senin yanında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Olmak isterdim bir köle dahi olsa
Yahut sömürgeci imparatorluğunun ufak bir odasında
Bir hizmetçi belki
Belkide hizmetçinin çantasında
Ama yakınında en azından
Yakınında !
Ne önemi var ki zaten yoksun yanımda |