|
IRC-Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
;--- Garantisi olmayan birşeyi paylaşmam ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
;--- Sen kendi açından yapmışsın ;
;--- Eklenen spamfilterin daha nerde ne işe yarıcağını dahi bilmiyorsun.
;--- Verdiğin örnekle alakası yok dostum. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! ([a-zA-Z]|[[:punct:]]){1,}([a-zA-Z]|[[:punct:]]){1,} ;---Yukardaki kod'da punct < denmiş yani nedemek oluyor ; Yerine gelcek herhangi bir karakter ; d*e*n*e*m*.c*o*m < d-e_\n-e-m-e|c|oM < d/e/n/e/m/e/c/o/m < d|e|n|e|m|e|c|o|m Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! [a-zA-Z]{1}([[:space:]]|/W|[[:digit:]]{1}|/W) ;--- Yukardaki kod'da ( A'dan z'ye ) 1 harflik musadesi ile ; Boşluk veya karakter yazılımını musade veriyor ;
;--- Daha sonrasında , ( A'dan z'ye ) 1 harflık musade veriyor ve ; Harf olmaksızın '' boşluk '' dahil gelecek olan yazılımı block'e eder. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! [a-zA-Z]{1}([[:space:]]|[[:punct:]])[a-zA-Z]{1}([[:space:]]|[[:punct:]])[a-zA-Z]{1}([[:space:]]|[[:punct:]])[a-zA-Z]{1} ;--- Yukardaki kod ise ;
;--- 1 Harf musadesi ile , boşluk veya karakter , 1 harf boluş veya karakter kullanımını yasaklar ;
;--- Örnek ; d,e,n e - me ----- c - 0 - m < d[e]n[e]m[e].C-o-m vb gibi Gelelim son olaya ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! 4.Verdiğin Filtre ve Sonuçları:
Filtre:
Kod:
(w/s/w/s){2}
Sonuç:
Kullanıcının isteği ile ilgili hiçbir sonuç yok.
Ayrıca /W şeklinde bir terim kullanmışsın. Böyle bir terim mevcut değil. Ve son verdiğin (w/s/w/s){2} bu da hatalı. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! İşinize yarayacak birkaç Regex SYNTAX’ları
\ : Bir liste içindeki \ kendinden sonra gelen karakteri önceler (karakter bir özel karakterse onu sıradan bir karakter yapar)
+ : Bir veya daha fazlası ile eşleşme işlecini temsil eder.
? : İse sıfır veya daha fazlası ile eşleşme işlecini temsil eder.
^ : Satırın başlangıç noktasını temsil ederi
$ : Satır sonu noktasını temsil eder
{ : Aralık başlatma işlecini temsil eder.
} : Aralık sonlandırma işlecini temsil eder.
( : Grup başlatma işlecini temsil eder.
) : Grup sonlandırma işlecini temsil eder.
| : Veya işlecini temsil eder.
\b : Bir sözcüğün başındaki ya da sonundaki boş dizge ile eşleşir
Örneğin : \baCme\b \B : Bir sözcüğün içindeki boş dizge ile eşleşir.
Örneğin : \BaCme\Be ifadesi tHeaCme1 ile eşleşir fakat tHe aCme ile eşleşmez
\< : Bir sözcüğün başındaki boş dizge ile eşleşir.
\> : Bir sözcüğün sonundaki boş dizge ile eşleşir.
\w : Bir sözcüğün öğesi olan herhangi bir karakter ile eşleşir.
\W : Bir sözcüğün öğesi olmayan herhangi bir karakter ile eşleşir.
\` : Bir tampon işlecidir. Tamponun başlangıcındaki boş dizge ile eşleşir.
\’ : Bir tampon işlecidir. Tamponun sonundaki boş dizge ile eşleşir.
[ifade] : Liste işlecidir. Öğreğin [aCme] ifadesi a veya C veya m veya e ile eşleşir.
[^ifade]: Liste işlecidir. Öğreğin [^aCme] ifadesi a veya C veya m veya e hariç herhangi bir karakter ile eşleşir.
Spamfilterde , ident yasaklamak mümkündür.Anlık saldırılarda saldırılan identi spama alabilir girişleri statüste parçalayabilirsiniz.Buyurun ihtiyacınız olan komut. ;--- Bunu demişsin : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben bunuda kullan faydasını görürsün dedim '' Yani extra bir öneri '' demektir.
;--- Garantisi olmayan bir modeyi ben buraya yazmam.... |
/W den bahsediyorum farkında mısın bilmiyorum ama. Paylaştıklarını spamfilter eklersen anlarsın ne söylemek istediğimi. Sana yukarda verdiğin filterleri test edip sonuç göstererek sunduğum halde halen savunuyorsun. Ben hatanı düzeltmek adına yazmıştım. Demek ki yazmamak gerekiyormuş.
Benim hakkımdaki düşüncelerini ve yazdıklarını umursamıyorum. Tek umursadığım hatalı kombinasyonu düzeltmeye yönelikti.
Kendi verdiğin
1. Kodu ekle bakalım, ekle ve kendin gör sonuçlarını.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add c gzline - Yasak_Kelime ([a-zA-Z]|[[:punct:]]){1,}([a-zA-Z]|[[:punct:]]){1,}
Not: Dostun değilim.
Adam gibi paylaşım yapan herkese İyi forumlar.