denedim. Bunun için
Nickli arkadaşıma teşekkür ederim. (Oper girdikten sonra
klasörüne kayıt yapacak şekilde ayarladım.) ve bir problemle karşılaşmadım.
yaparak takip etmek istediğin IP'nin takibini başlatabilirsin. Bu komutu uyguladığında mIRC ana dizininde iplog klasörü yoksa, oluşturur ve belirttiğin IP'i içine ip.txt (85.78.190.213.txt) şeklinde ekler. iplog varsa direk içerisine ekler.
yaptığında iplog klasörü içerisindeki 85.78.190.213.txt'nin @IP85.78.190.213 isimli bir pencerede içeriğini okur.
yaptığında iplog klasörü içerisindeki 85.78.190.213.txt isimli dosyayı siler.
Bu komutla @IP-Loglar penceresinde iplog klasöründeki ip.txt dosya sayısını ve bu dosyaların satır sayılarını görebilirsin.
İyi forumlar.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#: {
if $regex($1-,/[!.]logip\s+\S+$/SAi) { haltdef
if $finddir($mircdir,iplog,0) == 0 { mkdir iplog }
if $isfile($+(iplog/,$2,.txt)) { echo -a Takip edilen IP-Log Dosyası Mevcut! }
else { write $+(iplog\,$2,.txt) | echo -a $+($2,.txt) isimli Takip IP dosyası oluşturuldu. }
}
if $regex($1-,/^[!.]logbak\s+\S+$/Si) { haltdef
if $isfile($+(iplog/,$2,.txt)) { window -e $+(@IP,$2) | loadbuf $+(@IP,$2) $+(iplog\,$2,.txt) }
else { echo -a Bu isimde bir dosya yok. }
}
if $regex($1-,/^[!.]logsil\s+\S+$/Si) { haltdef
if $isfile($+(iplog/,$2,.txt)) { .remove $+(iplog\,$2,.txt) | echo -a $+($2,.txt) Dosyası Silindi. }
else { echo -a Bu isimde bir dosya yok. }
}
if $regex($1-,/[!.]logbul$/ASi) { haltdef
if $findfile($mircdiriplog,*.txt,0) == 0 { echo -a Hiçbir IP-Log dosyası bulunamadı. }
else { var %a = 1 | window -e @IP-Loglar | while %a <= $findfile($mircdiriplog,*.txt,0) { echo @IP-Loglar Log Dosyası:2 $gettok($findfile($mircdiriplog,*.txt,%a),-1,92) Satır Sayısı:4 $lines($gettok($findfile($mircdiriplog,*.txt,%a),-2-,92)) | inc %a }
}
}
}
on $*:snotice:/Client\sconnecting/i: {
if $isfile($+(iplog/,$regsubex($10,/\(\S+[@](\S+)\)$/AiS,\1),.txt)) { write $+(iplog\,$regml(1),.txt) Giriş Zamanı: $time(dd-mm- $+ 20 $+ yy - HH:nn) Giriş Mask: $+($9,$10) | /echo -st [IP-Takip] Giriş Yapıldı. IP:4 $regml(1) }
}