Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2013, 02:49   #2
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: LMSG !temizle

Lmsg olsa olsa web üzerinden girenlerin kullandığı web-applet ile alakalı,onun üzerinde ayarlanması icap eden bir "komutu" olsa gerek...

LMSG gibi bir kanala postalama methodunu ne eggdrop için nede unreal için duymadım/görmedim/bilmiyorum....

->> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set admin_chan "#admin-ağalar" set satr "12" bind pub - "!temizle" temizlik proc temizlik {nick uhost hand chan text} { if {![isop $nick $chan] || ![onchan $nick $::admin_chan]} { puthelp "notice $nick :$::lastbind komutunu kullanmaya yetkiniz yok..." return 0 } set chan [lindex [split $text] 0] if {$chan == ""} { puthelp "notice $nick :kullanımı: $::lastbind #kanal-adı" return 0 } if {![validchan $chan] || ![botonchan $chan]} { puthelp "notice $nick :[lindex [split $text] 0] ya doğru yazılmamış yada benim bulunduğum kanallardan biri değil..." return 0 } else { puthelp "privmsg $chan :Rahatsizlik Nedeni İle Sunucudan Uzaklatirildiniz." set i 0 set j "." while {$i < $::satr} { puthelp "privmsg $chan :$j" incr i } puthelp "privmsg $chan :$nick Tarafından Temizlendi, Gidişin Güle Güle Gelişin Muhteşem Olsun" } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan