Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2013, 19:46   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nutella ile ilgili flaş iddia




İsviçreli gıda grubu Nestle, Nutella'nın üreticisi en büyük rakibi İtalyan Ferrero markasını satın almak için teklifte bulunduğu iddia edildi.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İtalyan La Repubblica Gazetesi'nde yer alan habere göre, Nestle, sürülebilir çikolata markası Nutella'nın üreticisi Ferrero'yu satın almak için teklif yaptı.
Kaynak belirtilmeyen haberde, 2012 yılında 8.3 milyar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ciro elde eden Nestle ile 7.8 milyar dolar cirolu Ferrero'nun satış görüşmelerini büyük bir gizlilk içerisinde yürüttükleri ifade edildi.


Nutella'nın yanı sıra Kinder, Ferrero Rocher gibi pek çok ürünü de yelpazesinde bulunduran Ferrero markası, Nestle'nin en büyük rakibi olarak biliniyor.
Her ne kadar şirket CEO'su Giovanni Ferrero, satış görüşmelerinin gerçekleştiği haberini yalanlasa da, pek çok İtalyan bankasının durumdan haberdar olduğu ve konunun gizli tutulması için açıklama yapmaktan kaçındıkları belirtildi.
İsmi açıklanmayan bazı kaynaklar, Ferrero'nın satış fikrine sıcak baktığı söylerken, bazılarıysa, ailenin kontrolü elinden bırakmaya niyeti olmadığını ifade etti.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver