Cevap: Eggdrop sorunu.
trivia / oyun vs .. tarzı kodlar/scriptler, aynı bot üzerinde birden fazlası yüklendiğinde,bunun gibi diğerini bloke ettiği,çalışmamasına sebep olduğu durum/lar -sıkça yaşanabiliyor..
sorun yaşadığınız oyunu/scripti yanlız başına deneyin diğer oyun/triviaları devre dışı bırakın birde öyle deneyin.
renk içermesiyle çalışmamasının ilgisi yoktur. bot/eggdrop renk kodları script üzerinde hatalı dahi girilmiş olsa en azından o hatalı kodları olduğu gibi kanal düşürürdü.yada partyline üzerinde hata mesajı olarak bunları işaret ederdi..
kanal modlarında renkleri bloke etmemişseniz,ki herhalde etmemişinizdir.bot sırf renk kodları yüzünden scripti çalıştırmamazlık yapmaz...
çalışmama nedeni büyük ihtimalle diğer oyun scriptlerle çakışmasıdır.
diğer ihtimalse,çalıştırmaya çalıştığınız kodun sorunlu/hatalı olması olabilir ki bunu bota bağlanırsanız telnet/dcc ile o zaman görebilirsiniz,kodu çalıştırmaya çalıştığınızda bot hata mesajı atarak kodun çalışmamasıyla ilgili ipucu verir.
özel mesaj evet bloke..devredışı... gece sizden cevap gelmeyince yine eski ayarlarına getirip yattım...
sorun/ları konu açarak yada benzer sorunlar için açılmış daha önceki konular üzerinden anlatıp,yardım alabilirsiniz.. kimseyi cevapsız yada yardım alamadan gönderdiğimiz olmuyor ..genelde müşteriler hizmetten memnundur sanırım .... |