Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2013, 17:39   #8
Kalemzede
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gezi Partisi Resmen Kuruldu.

Alıntı:
Pardon, AKP'yi güçlendiren şey nedir açıklar mısınız? Cinayetler mi? Hukuksuzluk mu? Adaletsizlik mi? Bu ve benzeri olayların dış medya'da bulduğu yankı ve yalanlarının tüm global haber kanallarına reklam olması mı? Polislerin kask numaralarının silinip evlerin içine yaşlı, çocuk gözetmeksizin kimyasal madde içeren gaz bombası atması mı? Güçlenen şeyden kastınız, Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayan halkların katledilişi ve hukuksuzluğun dibine vuruşuysa, haklısınız, AKP çok daha güçlendi. Kastınız 20 yıl önce düşman komşu bulamadığınız Türkiye, günümüzde ki dost komşunun kalmadığı ülke ise, haklısınız, AKP çok güçlendi. He herşey sandıkta belli olur, haklısınız; Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken nedendir ve hangi kimlikle idir bilinmez, girdiği yer Beyaz Saray olunca, e biraz düşünüp araştırıp, seçim sistemimiz olan Seçsis'inde Amerika tarafından yazıldığını ve güncelleme haklarının hala onlarda olduğunu öğrenince, valla ülkede katliamda olsa, adam tek başına parti kurup seçmenide olmasa, bende güvenirim o sandığa.

Kusura bakmayın ama, 2013 Haziran, o on iki yıldır yaşadığınız Haziranlardan değildi.

Bu işler demagojiyle olsaydı CHP, MHP, BDP ve Diğerleri sandıkta AKP'den daha güçlü çıkardı. AKP ve Recep Tayyip Erdoğan bir kesim tarafından hiç sevilmeyen bir kesim tarafından ise çok sevilen Parti ve Başbakan'dır. Ben açık konuşmak gerekirse AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'a ne CHP, ne MHP, ne BDP ne de Diğerlerini seçimlerde rakip olarak görmüyorum. Bu yorumumu bilgisayarlarınızda Metin Belgesi'ne kaydedin. (AKP ve Recep Tayyip Erdoğan İktidarı seçimlerde farklı kazandığı zaman hatırlatırım.)

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15

IRCForumlari.NET Reklamlar