Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2013, 15:31   #1
MerakLıuSer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seslenme remote sorun

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#here on on *:text:$($+(*,$me,*)):*:{ if $istok(nomercy helpquery analyzer ircsystem ircbot geveze-radyo geveze-host,$nick,32) { halt } elseif !$istok(#help #mirchelp #operhelp #kanal14 #kanal5,$chan,32) { var %e = echo -aet .splay -w $mircdirsounds\seslenme.wav if (#) { $iif($active != #,%e @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uyarı System: $+($nick,.) # kanalından size seslendi: $qt($1-)) } else $iif($active != $nick,%e @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uyarı System: $nick özelden size seslendi: $qt($1-)) } } #here end - #gone off on *:text:*:#:{ if ($me isin $1-) { if (!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-UYARI)) window -en @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-UYARI echo -tm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uyar System; $chan kanalında siz awayken, $nick $+ 'in seslendiği mesaj; $1- } } #gone end alias awayol //disable #here | /enable #gone | /nick $me $+ [AFK] | /away @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bilgisayar başında değilim lütfen not bırakınız. alias awaycık //enable #here | /disable #gone | /away | /nick $1

L4roXyL ustanın koduna birkaç ekleme yaptim ben ama niye çalışmadi bu anlamadim yardim edebilir misiniz
bide 6.35 sürüm kullanmama ragmen sounds klasörümdeki wav dosyaları çalismiyor

Konu Toprak tarafından (10 Kasım 2013 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: "Code tag" içine alınmıştır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan