Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2013, 00:59   #1
Çevrimdışı
Ramses
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Star Citizen'ı Konsollar İçin Yapaylaştıramayız"







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Wing Commander serisinin başındaki isim tarafından geliştirilen Star Citizen, oyuncuların bağışlarıyla ayakta durmaya devam ediyor. Şimdiye dek 27 milyon dolardan fazla bağış toplayan Star Citizen adına Chris Roberts yeni açıklamalar yaptı. Roberts, Star Citizen'ın konsol durumundan söz etti.

Roberts'in açıklamalarının kaynağı, oyunun yapımcılarının birisinin yayınladığı fotoğraflarda PlayStation 4'ün gözükmesi. Bu fotoğraf söylentileri doğurunca Roberts, en net açıklamayı kendisi yaptı. Chris Roberts, "Star Citizen, saf bir PC oyunu. Oyunu daha düşük platformlar için ASLA yapaylaştıramayız. Kendimizi sınırlandırmak istemiyoruz. Elimizdeki teknoloji ve fırsatları, oyunu bazı donanımlarda çalıştırmak uğruna görmezlikten gelemeyiz." sözlerini söyledi.

Resmi forumlarda yayınlanan mesajın devamında, "Star Citizen, kesinlikle PS3 ve Xbox 360 için çıkmayacak. PS4 ve Xbox One için ise şimdilik bir planımız yok. Eğer Sony ve Microsoft kodları ve dataları kısıtlama olmadan güncellememize ve platformdaki oyuncuların diğer platformlarla iletişim halinde kalmasına izin verirse konsollara olan kararımızı yeniden gözden geçirebiliriz." sözlerine yer verdi.

__________________
Geçmiş daima unutulur Rimbaud!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan