Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2013, 23:10   #1
Çevrimdışı
Ecrin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tasarım Ödüllerinde Nokia Lumia Ne Aldı




Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Mükemmel Tasarım Ödülleri 2013'te Nokia bir altın gibi parladı. Lumia 920, 820 ve 620 cihazları ile altın ödülleri toplayan Nokia, Asha serisinden 206 modelinin tasarımı ile de bronz ödüllün sahibi oldu.
Uluslararası Mükemmel Tasarım Ödülleri (IDEA) jürisi Nokia'nın akıllı cep telefonları pazarına yeni bir soluk getirdiğini, Lumia serisinin farklı renk seçenekeleri ile siyah ve beyaz renk tonlarından vazgeçemeyen diğer telefonlardan bir adım önde olduğu belirtti.

Renkli bir dünyayı kendine misyon olarak belirleyen Nokia'nın Lumia 1020 lansmanında, CEO'lar takım elbisenin altına sarı renkte ayakkabı giymiş ve ekibin diğer üyeleri ise sarı renkte tişört giymişti.
Windows Phone tercihi ile çok eleştirilen Nokia, kullanıcılarına WP'nun arayüzünü telefonun rengine göre belirlemesine imkan tanımış ve telefonlarının kapaklarını değiştirilebilir olarak tasarlamıştı. Bu alternatif seçenek ile Lumia sahipleri ruh hallerine göre telefonlarını diledikleri renkte kullanabiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver