@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benim bal kardeşim, çok teşekkür ederim. Her yıl ki, 3 silahşör doğum günlerinin kapanışını ben yaptım. İyi ki varız biz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Biz birlikte büyüdük, ağladık, güldük. Şimdi bakınca baya şeyler atlatmışız diyorum. Bu sanalı hep kötü anardık ama bana 1 kardeş, bir de dost kazandırdı. Sizi seviyorum ve biliyorum ki hep hayatımda olacaksınız. (Ayrıca Whatsapp'taki doğum günü kutlaman paha biçilmez *.*)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ben bu 2 kadın konusunda şanslıyım. Eheh, dün gece gözyaşlarım akmadı değil. Bilmukâbele ve teşekkür ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eheh, empati candır. Çok sağ ol.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Teşekkür ederim canım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok teşekkürler.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilmukâbele.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Teşekkür ederim bayım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sağ ol tatlım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok teşekkürler kuzum, o gün sende olacaksın ben eminim. Yağmurusun kalbimin -.-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Güzellik, teşekkür ederim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ben Dış Ticaret işlemleri dersini bu yıl görüyorum evet zor bir ders ama ilk vizemden 85 aldım. Bakalım nasip artık ve teşekkürler iyi ki doğmuşsam ben.
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''