Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2013, 16:48   #21
Letisya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TBMM Başkanvekili Yakut: Kızlı erkekli eğitim büyük bir yanlış

Şeriatta zorla birşey yok derseniz ben buna ancak gülerim sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ki şeriatın genel-geçer bir kavramı da yok şeriat ile yönetilen her ülke bunu farklı şekilde uyguladı bu da bana en önce mantıksız geliyor zaten.Şeriatı savunuyorsun,hangisini ? En basit örneği muta nikahı kimisinde caiz kimisinde değil,böyle saçmalık mı olur Kur-an'ı nasıl farklı yorumlayıp uygulayabilirsiniz ? Ben Şeriatı kesinlikle İslamın bir parçası olarak görmüyorum aksine hıyanet olarak görüyorum.Dinde farzlar vardır evet yapmak zorunda olduğun ama o benim sınavım onun ödülünü de cezasını da ben göreceğim hiç bir kul bana zorla saçımı örttüremez ,zorla namaz kıldıramaz,zorla oruç tutturamaz eğer bu benim günahım ise bunu Allah cezalandırıcak siz değil.Dinde sadece gayri-müslimler için değil müslümanlar içinde zorlama yoktur oruç tutmayan müslümanı kırbaçlayın,örtünmeyen kadını recm edin gibi bir buyruk var mı Kur-an'da neye göre düzenleniyor bu Şeriat kanunları çok merak ediyorum.Ben örtünmüyorumdur,namaz kılıyorumdur bir diğeri namaz kılıyordur,kul hakkına giriyordur.İslam'ın beş farzı var bunları yerine getiriyorsam müslümanım gerisi Allah ile benim aramda.90 yıldır böyle yaşıyoruz uzaya merdiven dayayamadık,peki sorarım o zaman 600 yıl da sizin hayalleriniz gibi yaşadık,90'ın 60 katı en son saraydaki altın sütunları erittik yeniçerilere maaş verebilmek için Avrupa kripto araştırmaları yapıyordu o esnada.Toplum ile devleti eş-başlıkta aldım,çok defa dile getirdiğimi düşünüyorum ben Kur-an'dan başka hiç kimsenin sözüne itimâd etmiyorum din konusunda siz bana Alo Diyaneti ara diyorsunuz..Neyse uzatmak istemiyorum sarpa sarıyor konu bütünlüğünün dışına çıkıyoruz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan