Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2013, 18:41   #22
Stella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TBMM Başkanvekili Yakut: Kızlı erkekli eğitim büyük bir yanlış

Ya Allah askına yobazlıktan vazgecin.

Siz sanıyor musunuz ki kızlı erkekli karma egitim kalktı diye 60 yaşındaki adam (söz gelimi adam diyorum bu aşağılık ********in ) artık 12 yasındaki kız cocuguna tecavuz etmeyecegini , siz garantiisini veriyor musunuz ki ESCİNSEL insanların birbirlerine olan ilgisinin artmayacagının , düşünebiliyor musunuz ki ileri ki dönemlerde KADIN VE ERKEK ilişkisinin nerelere varabilecegini ne kadar kötülere gidebilecegini. İleride Merhabalasmaya utanan KIZ - ERKEK ilişkileri göreceğiz.

Eski devir görücü usulu evlilikler artacak , insanların birbirlerine olan samimiyetide azalacaktır.

Başta görüldüğü gibi üstü kapalı bir mesele değil bu malesef , biraz derinlere inseler anlayacaklar neyin ne oldugunu. Ama at gözlüğüyle bir başka o dünyaları..

Ve benim anlamadığım şu ;
Yatak odasına bile karışan EN AZ 3 ÇOCUK diyen hükümete bak , KIZ VE ERKEK öğrencileri ayırıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Korkmayın bu cocuklar oraya birbirlerini tatmin etmeye degil okuyup adam olmaya gidiyorlar.
Bu ne perhiz , bu ne lahana tursusu ya ?

Bu kadar saçma bir sistem yok. Siz illa ki bir şeyleri engelleyecekseniz ;
AÇLIĞI ENGELLEYİN ! ( 1 ekmek için içeride yatan insanlar var )
TECAVÜZÜ ENGELLEYİN ! ( örnekted e verdiğim gibi 10 yaşında anne olan çocuklar var )
TERÖRÜ ENGELLEYİN ! ( satılmış medya şehit haberlerini göstermesede hala günde onlarca vatana verilmiş şehitimiz var.. )
FAŞİZM'İ ENGELLEYİN !
Size daha engellenecek milyonlarca şey sayabilirim.
Pardon da , Dininiz bunları emretmiyor mu?
Sahte Müslüman demek istemiyorum çünkü ALLAH ile KUL arasına girilmez. Diyeceğim şudur ki ibadette kabahatte gizlidir. Dinin üzerinden acıtasyon yapmayın cünkü yapsanız da bir işe yaramaz.. Kimseyi kandıramazsınız kimse artık SALAK değil.
Son olarakta artık herkesi kendi haline bırakın ve en önemlisi
Çocukları Rahat Bırakın!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan