Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2013, 23:22   #6
Çevrimiçi
Bozkurt- Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Anıtkabir yıkılacak ! Manifestosu..




Bu memleket için canını vermiş.Bedeninden bir parçasını vermiş.Kan,ter,gözyaşı dökmüş,sıla acısı çekmiş aziz şehidlerimiz,şanlı gazilerimizin torunları bu ülkede yaşadıkça;
Çanakkale'de,İzmir'de,Sarıkamış'ta,Sakarya'da,Anka ra'da ve memleketin 4 bucağında canını dişine takarak,uyku uyumadan,yemek yemeden,su içmeden düşmanları bertaraf etmiş,denize dökmüş soyunu kurutmuş fedakar analarımız ve babalarımızın kanını taşıyanlar olduğu sürece ULU ÖNDER'in mezarını yıkarız diyenler sabah 08:00 akşam 17:00 mesaisi yaparak ANITKABİR'in sadece merdivenlerini yıkarlar.Bu memlekette ulu önder'e,baş komutana,baş öğretmen'e saygızılık yapacak,mezarına el sürecek delikanlı henüz doğmadı.Öyle bir delikanlıyı doğuracak karaktersizlikte bir ana'da yok zaten.
Kimse bunu yapmaya ne cesaret edebilir ne düşünebilir.
Şuan emirle iş yapan asker,polis o zaman emir değil içindeki asil türk kanı'nı pompalayan kalbini dinler.Bu ülke yıkılır anıtkabir ayakta kalır.Buna yeltenen'de anasını almadan gider.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan