SEVİŞME SONRASINDA HANGİ BURÇ NE DER?
Ateşli bir aşktan sonra burçlarına göre insanların verdikleri tepkiler araştırıldı ve ilginç sonuçlar ortaya çıktı.
Sevişme Sonrasında Hangi Burç Ne Der?
Koç : HADİ Bİ DAHAAA.... (ALIŞILA GELMEMİŞ BİR DURUM Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
BOĞA: ACIKTIM... PİZZA SÖYLEMELİYİM.
(O ESNADA BİLE YEMEK DÜŞÜNMÜŞ OBEZ SINIRINDA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
İKİZLER: KUMANDA NEREDE AŞKIM? (YOK ARTIK Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
YENGEÇ: NE ZAMAN EVLENECEĞİZ? (EVLİLİK HAYAL OLDU BİLE Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
ASLAN: İTİRAF ET, HARİKAYDIM DEĞİL Mİ? (ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
BAŞAK: KALK, KALK... ÇARŞAFLARI HEMEN YIKAMAM LAZIM. ( AŞIRI TİTİZ YA DA YASAK AŞK DELİLLERİ YOK EDİYOR Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
TERAZİ: SEN MUTLU OLDUYSAN BEN DE MUTLU OLDUM HAYATIM.. (YALAN'IN DANİSKASI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
AKREP: HAYDİ ŞİMDİ DE ÇATIDA YAPALIM... ( YOK DAHA NELER AŞAĞI DÜŞERSİNİZ DİKKAT EDİN Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
YAY: BEN SENİ ARARIM... SAKIN SEN BENİ ARAMA... ( YENGE DUYMASIN Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
OĞLAK : BANA KARTINI VERSENE... ( AY SONU EKSTRENE HİÇ BAKMA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
KOVA: ARTIK ELLERİNİ ÇÖZEYİM Mİ?
( NASIL YANİ ? AMCAM POLİS SANIRIM İŞİ EVE GETİRMİŞ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (ALLAH CEZANI VERSİN TAHSİN,ÇABUK ÇIKAR ŞU KELEPÇEYİ KAÇ KERE DEDİM SANA İŞİ EVE GETİRME DİYE Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
BALIK: CANIMMM... ÇOK İYİYDİN AŞKIM.... ( VER GAZI VER GAZI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
__________________ Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz. |