15 Aralık 2013, 19:42
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| 2014 Yeni Yıl Yılbaşı Mesajları
2014 Yeni Yıl Yılbaşı Mesajları, 2014 Yeni Yıl Yılbaşı Sözleri, 2014 yeni yıl sözleri, 2014 Yılbaşı Mesajları, 2014 Sözleri, 2014 Yeni yıl sözler - Her yeni yıl bir adım daha birlikteliği sağlamlaştırır, sizde sevdiklerinizle yılbaşında yan yana olarak birliktelik mesajları verebilirsiniz.
- 2014 Yılında öncelikle sağlığın sonra aşkın seni mutlu etsin, Bu yeni yılın kutlu ve mutlu ve huzurlu olsun.
- Yeni Bir Yılda Yeni Bir Zaman Tüneline Girdiğimiz Bu Güzel Yılda Mutluluk ve heyecan hep seninle olsun.
- Yeni Yılın Yeni Dakikalarında Sana Mutluluklar dilerim 2014 yılın Hayırlı Olsun.
- Yeni Yılını yeni Yıl mesajlarıyla Değil Aslında Senin için Yazdığım Şarkı Sözleriyle Kutlamak isterdm bebeğim Seviyorum Seni Yeni yılın Kutlu Olsun.
- Hayat Herşeye rağmen ilerliyorsan, üzülmeye değil üzüntülerden mutlu olmaya bak, Bu Yılda üzüntüleri bir yere bırak Sevinçleri Tutmaya Bak Canım 2014 Yılı Mutluluklar Versin Sana.
- Bu mesaj Sadece 2014 e özel Senin için Yazılmıştır. Lütfen 2014 Yılına kadar Saklayınız Mutlu ve Huzur Dolu Sağlıklı Yıllar Diliyorum Canım.
- Bu Yeni Yılda iyi Değil Süper OLman Dileklerimle 2014 Sana Yeni Güzellikler getirir İNŞALLAH..
- Ulaşmak istediğin hedeflerine 2014 yılında Yakalaman Dileği ile Yeni Yılın Kutlarım.
- Yeni gelen bu güzel yeni yılda hep yanında olarak, istediklerimizi yapmayı çok isterdim balım , Yinede unutma kalplerimiz bir attığı sürece bizim için her gün yeni Bir yıl olacak .
- Her Sene ömrümüzden 1 yıl gitsede sizlerle ömrümü harcamanın mutluluğu içindeyim 2014 yeni yılınızı Kutlarım.
- 2014 Yalında Ailenizin Sağlığı yerinde Huzurunuz 2014 den daha Kuvvetli Olması Dileği ile Yeni Yılınız Yeni Mutluluklar getirsin.
- Mutluluklar yeni yılınızı norl ağaçları gibi süslesin, gözlerinizdeki ışık 2014 a daha Kuvvetli ve istekli baksın Yeni yılınız Kutlu Olsun.
- Bütün Güzel Zamanlar 2014 de sizlerle Olsun, Bu Sene Sizin için öyle bir sene olsun ki, Her baktığınız yerde mutluluklar Sarsın Bedeninizi.
|
| |