Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
elseif ($did == 2) { if ($snick($active isop #) { mode # -o $snick($active) } | else { mode # +o $snick($active) } }
Böyle bir sey yaptım maalesef tıkladığımda işlem yapmıyor
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:11 -->-> Daha önceki mesaj 14:14 --
elseif ($did == 2) { samode $active +o $snick($active,1) }
Bu sekilde yaptığım zaman Op veriyor ama tekrar tıkladığımda geri almayı yapamadım
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:17 -->-> Daha önceki mesaj 16:11 --
elseif ($did == 2) { if ($snick($active) isop $active) { samode $active -o $snick($active) } | else { samode $active +o $snick($active) } }
Uğraş ile halletim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:53 -->-> Daha önceki mesaj 16:17 --
Maalesef benzer bir sorun ile karşılaştım
elseif ($did == 2) { if ($snick($active) isop $active) { samode $active -o $snick($active) } | else { samode $active +o $snick($active) } }
elseif ($did == 3) { if ($snick($active) isop $active) { samode $active -v $snick($active) } | else { samode $active +v $snick($active) } }
elseif ($did == 4) { if ($snick($active) isop $active) { samode $active -h $snick($active) } | else { samode $active +h $snick($active) } }
elseif ($did == 5) {if samode $active -m | else { samode $active +m }
Burda 2ci sıradaki Op verme Alma oluyor ama 3 ve 4cü sırada voice ve hop vermede sorun var veriyor ama geri almadı ve 5ci sırada kanalı +m yapmak tekrar tıkladığımda -m aldıramadım