Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2014, 17:16   #1
Çevrimdışı
Amelia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mantarlı Et Sarma Tarifi




Malzemeler
4 parça ince dövülmüş biftek Yarım çay bardağı zeytinyağı 10 gr tereyağı 1 soğan 400 gr mantar 2 yemek kaşığı krema 3/4 çay bardağı sıcak su Tuz Taze çekilmiş karabiber Kekik

Hazırlanışı:

  1. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağının yarısı ile pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Mantarları ufak doğrayıp soğana ekleyin ve orta ateşte suyunu çekinceye kadar kavurun.
  3. Kremayı ekleyip 1-2 dakika daha pişirip soğumaya bırakın.
  4. Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
  5. Mantarlı harcı etlerin kenar kısmına paylaştırıp, taze kekik serpiştirin.
  6. Sıkıca rulo şeklinde sarın ve açılmaması için kürdanlarla tutturun.
  7. Kalan zeytinyağını ve tereyağını tavaya alın.
  8. Rulo şeklindeki etleri tencereye alıp önce yüksek ateşte kızartın.
  9. Sıcak su ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekip kızarıncaya kadar pişirin.
  10. Servis tabağına alıp dilimleyerek servis yapın.

Afiyet olsun…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan