Zeytinyağlı Havuç Yemeği (Diyet)
Malzemeler
1 kg. havuç
2 adet soğan
2 yemek kaşığı pirinç
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı:
Havucu kazıyıp halka halka doğrayın. Soğanı piyazlık doğrayın. Tencerede zeytinyağında soğanları kavurun, havuçları ekleyip biraz kavurduktan sonra üzerine yıkanmış pirinçleri serpin. Tuz ve 1 çay bardağı sıcak su ekleyip pişmeye bırakın. Havuçlar yumuşayınca ateşten alın. Soğuk servis yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com |