Yeşil kabak çorbası
Malzemeler:
4 adet iri kabak
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 adet patates
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı sıvı yağ
4 su bardağı su
½ demet dereotu
Tuz
Hazırlanışı:
Kabakları çok iyi yıkayın, kabuklarını soymadan doğrayıp tencereye koyun. Patates, soğan ve sarımsakları da soyup ilave edin. Suyu ve sütü de ekleyip malzemeleri kaynamaya bırakın. Sebzeler kaynayıp yumuşayınca yağını ve tuzunu ilave edin. Rondoya koyup salep kıvamında çekin. Üzerine ince kıyılmış dereotu ile sıcak servis yapın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com |