Konu: Büyüledi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2014, 14:06   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyüledi




İtalyan tenor Andrea Bocelli, dün akşam TEMA Vakfı'nın 20. Kuruluş Yılı için Most Production tarafından organize edilen konserle sevenleriyle buluştu.


Biletleni üç hafta önce biten ve Ülker Sports Arena'da 9300 kişi tarafından takip edilen konsere Arzu Sabancı , Demet Sabancı Çetindoğan, Semiramis Pekkan ,Ajda Pekkan , Tarkan ,Nükhet Duru , Erol Evgin ,Mustafa Üstündağ ,Burçin Terzioğlu,Yiğit Özşener ,Hayrettin Karaca gibi bir çok sanatçı ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Andrea Bocelli'ye, konuk şef Marcello Rota 'nın yönetimindeki 102 kişilik Tekfen Filarmoni Orkestrası ile 60 kişilik IDSO Korosu eşlik etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konserin İkinci bölümünde sanatçı Sıla, Andrea Bocelli ile Avrupanın önde gelen bandeneon üstadı Mario Stefano Pietrodarchi bandeneonu ile eşlik ederek Edith Piaf'ın “La vien Rose “ adlı şarkısını seslendirdiler.
Konserin Finalinde Andrea Bocelli İtalyan şarkıcı Illara Dellabidia ile “Canto Della Terra “ seslendirdi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan