Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2014, 05:46   #9
achiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dombra Türk Marşının Hikayesi Arslanbek Sultanbekov

Hey dostum lanet olsun beni feci benzettin!? Eheh. Turk olmayanlar derken TURKİYEDE Kİ TURKUM DEGİL TURKİYELİYİM DİYENLERDEN VE TURK'E AİT BİR TİNİ'Yİ KULLANDİGİNDAN SOZ ETTİM. Bu senin benim yazdigimi nasil anladiginla alâkali birseydir. Elbetteki bende GOOGLE'dan oradan buradan birseyler alip beni duzeltmene izin vermeyebilirdim. Ben bazense teskilatcilik adina konusurum hâ yani ocaklarda edindigim kitaplardan okudugum bilgiler adina. Canim kardesim ordunun arsivine askerde iken boyle seyleri merak edersen muhterem bir ustegmeninden ulasabilirsin. Sana saygi duyuyorum. Hesabi bana yiktin ama param yok! Ehe neyse guzel bir duzeltme olmus senin bu yaptigin muhtesem arastirmayi bir kac kesit ile duzeltebilirdim ama suan sabah 06:45 ve uykum var. Keske GOOGLE olmasaydi da biz hala zeki gorunebilseydik. Ve ve benim yazdigim bir seye bu kadar saygi duyup ozen gosterip boyle bir arastirma ile duzelttigin icin ayrica tesekkur ederim dostum. Gorusmek uzere, See you there, Nach Vereinbarung, Au revoir! (Artik bu allahaismarladik'in farkli dillerdeki yazilisi da yanlissa ben yokum!) eheh.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan