Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2014, 00:13   #8
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: fullname koruması

TİGeR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selamlar .. belirlediğimiz realname ları banlamak için kod lazım. arama yaptım fakat kodların coğu oper/adminler için ben sadece kanaldan atmak için istioyurm diğerlerini bu sekilde ayarladım lakin calıstıramadım nasıl yaparız dostlar?

veya su bulduğum fullname takip addonunda gösterilen fullnamelere çift tıklayarak ban atarsak süper olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

on *:join:#:{
.enable #kgwc
who $nick
}
#kgwc off
raw 352:*:{
if !$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name) { .window @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name }
echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name 12•4 [ $6 ] [4Fullnamesi] 14 $9-
.haltdef
.halt
}
#kgwc off
raw 315:*:{
if $group(#kgwc) == on {
.disable #kgwc
.haltdef
.halt
}

Kodda küçük bir hata gözüme çarptı. Kullandığın Groups düzeni hatalı. Forumda Groups ile ilgili bir anlatım buldum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ayrıca mirc klasöründe mIRC yardım dosyası(mirc.chm) bulunuyorsa, herhangi bir aktif pencerenize /help Groups ve /help $group yapıp kullanım bilgilerine ulaşabilirsin.

Kodda tıkladığında ban atmak için, hotlink event'ını kullanman gerekiyor. Bkz: /help on hotlink ve Bkz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Koda nasıl ekleyebileceğin konusunda küçük bir örnek göstereyim;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#kanal:{ .enable #kgwc who $nick } #kgwc off raw 352:*:{ if !$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name) { .window @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name } echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name 12•4 [ $6 ] [4Fullnamesi] 14 $9- .haltdef .halt } raw 315:*:{ if $group(#kgwc) == on { .disable #kgwc .haltdef .halt } } #kgwc end on ^*:hotlink:*:@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name:/return on *:hotlink:*:@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name:noop $regsubex(z,$hotline,/^\x95\s\[\s(\S+)\s\]\s\[\w+\]\s(.+)$/S,Yeah!) | mode #kanal +b $regml(z,1) | kick #kanal $regml(z,1) Sebep

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]name penceresindeki tıkladığın satırda bulunan Nick'e, belirttiğin #kanal da NickBan uygular. IP ban vs. uygulamak istersen ban parametresini değiştirirsin.
Eğer op olduğum kanallardan ban atsın vb. gibi bir şey istiyorsan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın verdiği alias gibi bir alias entegrasyonuyla bunu sağlayabilirsin.

Not: Sunucu üzerindeki komutlar konusunda çok bir bilgim yok fakat, fullname yasaklamak için /mode #Kanal +b ~r:Fullname komutuyla da dilediğin fullname'e sahip kişi/kişilerin girişlerini engelleyebilirsin. Biraz önce sunucu üzerinde bir kanalda denedim Wildcard ta kullanabiliyorsun; Örnek: Fullname' miz Scripting olsun, /mode #Kanal +b ~r:*cript* şeklinde wildcard aralığı vererek kullanıcı girişini engelleyebiliyorsun. Ciao

mircscripting.net

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları