Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul Ülkü Ocakları üyesi bir grup, Esenyurt'ta öldürülen Cengiz Akyıldız için kö
prüyü bir süre trafiğe kapatarak, eylem yaptı. Eylem nedeniyle Anadolu-Avrupa geçişinde trafik yoğunluğu yaşandı.
İstanbul Ülkü Ocakları üyesi bir grup, Boğaziçi Kö
prüsü'nü bir süre trafiğe kapatarak, Esenyurt'ta öldürülen Cengiz Akyıldız için eylem yaptı.Gruptakiler, konvoy oluşturarak geldikleri Boğaziçi Kö
prüsü'nde araçlarından inerek, yolu trafiğe kapattı.
Kö
prü üzerinde grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Esenyurt'taki saldırıda Cengiz Akyıldız'ın hayatını kaybettiğini hatırlattı.
Yıldırım, şöyle devam etti:
"Saldırıdan sonra gözaltına alınan 9 failden 7'si serbest bırakılmış, olay terör saldırısından çıkartılarak adi bir suç olarak gösterilmiştir. Cengiz ağabeyimizin 'Cenazeme Beklerim' şiirindeki 'Bir baksana, ne değişti ki dünyada, ben eksildim diye. Boğaz Kö
prüsü'nde trafik akıyor hala. Ben öldüm diye şeritleri eksilmedi ya yolların. Ben öldüm bu defa' sözlerine ithafen Boğaz'ı kısa bir süreliğine trafiğe kapatıyor, bunun için tüm aziz İstanbul'un affına sığınıyoruz."
Gruptakiler, açıklamanın ardından araçlarına binerek kö
prüden ayrıldı.
İNTİHAR GİRİŞİMİ
Boğaziçi Kö
prüsü'nde Anadolu-Avrupa geçişindeki trafik sıkışıklığı bir vatandaşın intihar girişimine de zemin hazırladı.Anadolu yakası Avrupa yakası geçişinde Boğaziçi Kö
prüsü üzerinde intihar girişiminde bulunan vatandaş ikna edilerek Beylerbeyi Karakolu'na götürüldü.
Haber365