| Cevap: Akıllı telefonlar hakkında..
Merhaba Aybüke.
Teknoloji ile arası iyi biri olarak söyleyebileceklerim şu şekilde; Performans açısından ve ekranının büyüklüğünden faydalanarak kullanışın kolaylığını düşünüyorsan samsung'un Note serisini düşünebilirsin. Hız konusuna gelince iPhone bu konuda rahip tanımıyor malesef (iPhone 4 hariç) LG markası hakkında net birşey bilmiyorum. Henüz yeni bir mobil işletim sistemini olan windows phone'leri bünyesinde barındıran Nokia'larda fotoğraf ve video konusunda başarılı. Pil konusuna gelince hiç birinden iyi bir beklentin olmasın, telefonla biraz aşır neşir isen gün içerinde aralıklarla internete giriyor, müzik dinliyor, video izliyor ve fotoğraf/video çekiyorsan, telefonunu her akşam şarj etmek durumundasın.
Ben ilk çıktığında iPhone 4S (üstelik 64gb) telefona, 2.800 TL para verdim, henüz taksidi bitmedi. ve iPhone 6 çıkmak üzere. Şuan ki aklım olsa kesinlikle bir telefona o kadar para vermem. 1.000 lira dahi vermem, artık telefon sektörü çok hızlı ilerliyor, şuan alacağın en üst model telefon bile, 1 yıl sonra geride kalmış ve üzerine kat kat yenileri çıkmış olacak.
Şuan fiyat ve performans açısından en iyi telefonun General Mobile, HTC One Mini ve HTC Butterfly olduğunun altını çizerim. iPhone, Samsung bunların ikisinden özellikle uzak durmanı tavsiye ederim. |