Konu: Help Aliases
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2014, 19:55   #4
AttackZone
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Help Aliases

Lociz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:Rawmode:#Help:{  

if (o isin $1) || (h isin $1) || (v isin $1) { $+(.,timer,$2off 

on  *:join:#Help: { 

if ($regex($address($nick,2),/(admin|oper|coadmin|global|local|techadmin|webadmin)/i)) { return }
  if (
$me != $nick) && ($me isop $chan) || ($me ishop $chan) { 
    $+(.,
timer,$nick)  1 1 /checkhelp $chan $nick  

alias checkhelp {
  echo -
$2 nicki $1 kanalına giriş yaptıYardım etmek istiyorsanız F1 tuşuna basın.

set %HNick $2
  set 
%HChan $1
}

alias f1 {
  if (%
HNick ison %HChan) && (%HNick !isvoice %HChan) && ($status == connected) { mode %HChan +%HNick | /msg %HChan Hoş Geldiniz $+(%HNick,;) Size IRC/Services Hakkında nasıl yardımcı olabilirim? | .window -%HChan | unset %HNick | unset %HChan }
  if (%
HNick !ison %HChan) || ($status != connected) || (%HNick isvoice %HChan) { .echo -a Kaçırdın :) | unset %HNick | unset %HChan }

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:43 -->-> Daha önceki mesaj 19:19 --

alias kontrol {
if (%huser !isreg #Help) && (%huser ison #Help) {
echo -a Help kanalına user girdi yardım bekliyor, Yardım vermek için F1 Tuşuna basınız }
}

!isreg: eğer bu kısım olumsuz olursa yani kişi kanalda normal bir kullanıcı değilse operatörse işlem yapar ki bu mantıksızdır, kanala operatör girince operatöre mi yardım edecek?

Hayır Kanala giren kullanıcılar için aktif olsun istiyorum yani &,@,h bunları görmesin mümkünse anlatabildim dimi?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver