Cevap: 30 Mart 2014 Yerel Seçim Sonuçları Burada
| ScorpioN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben de siz Ankaralılar adına çok sevindim. Gerçi Mansur Yavaş bi ara çıkıp kendini tebrik etti, Ankara Belediyesini almış bulunmaktayız, hayırlı olsun dedi ama Melih Gökçek Başkan aynı şeyi 2009 da Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin'in İstanbul'da yaptığını belirterek, "Bunlarda akıl tutulması oluyor." diye belirtti hemen ardından.
| Ankara'da AKP'li Melih Gökçek'e ne CHP ne MHP ne de BDP rakip bile olamaz. CHP'li Mansur Yavaş'ın, AKP'li Melih Gökçek'e rakip olması için CHP ile MHP oy kullanma ittifakını herkes biliyor. (Bkz, Ankara'da MHP'nin Oyları 2009'da %29 iken Ankara'da MHP'nin Oyları 2014'de %9.)
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15 |