Konu
:
Nar Çiçeği - القط
Tekil Mesaj gösterimi
20 Nisan 2014, 23:37
#
4
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF
Ticaret Sayısı: (
0
)
IF
Ticaret Yüzdesi:(
%)
Cevap: Nar Çiçeği - القط
Merhaba günlükcüm ben geldim
Sınavlarımı bitirdim de geldim.. Nihayet bitti ya... Her gün yoğun tempoda ders çalışmaya alışmışım bu akşam boş boş oturmak garip geldi...
Ne öğrendim biliyor musun gerçi biliyordum da... Sınav zamanı bunu çok kez idrak ediyorum...Sınav gelene kadar neden çalışmıyoruz da son ana bırakıyoruz... Kendi okuduğum bölüm o kadar değil de bu vizelerde açıköğretimle diğer derslerim ard arda geldi tabi ben açıköğretime hiç çalışmamıştım...Aman Allah'ım akşam 8 gibi dersin başına oturup 4 derse çalışmak ne demek!!! Ertesi gün sabah 09.30da sınavım var iken... NE AKLA HİZMET ÇOK BOŞLADIM ÇOK.
Neyseki o kadar kötü geçmedi de, gerçi bilmiyorum her an her şey olabilir..Hayırlısı ya, bitti çok şükür..
Bugün sınav temposu bittide ben bitmedim.
Başladım bir hava almaya
Piknik alanına gittik arkadaşımla piknik yaptık orası neyse de kedi barınağına gittik yaaa
Çok geç kalmışım barınağa gitmemekle fırsat buldukça gitmek istiyorum. Ah imkanım olsa da hepsini sahiplensem orda öyle hapis yaşıyor gibiler ya
Ben şuan yurtta kalıyorum ya yatakhane falan onlarında kaldığı yer sanki kedi yurdu gibi tellerle çevrilmiş canlarım ya...Neseki bakımları yapılıyor kimisi hasta veteriner gözetiminde sağlıklı yaşamaya çalışıyorlar sokakta bakımsız yaşamaktansa aslında bir nebze iyi gibi..
Onların arasında ay çok değişik bir duygu ya ben kedisever için , hiç barınağa gitmemiştim her yer kedi olunca hangisini seveceğimi şaşırdım inan ki
Beşiktaşlılara bu kedicik hediyem olsun
Siyah Beyaz...
Uykuculaaar
Erciyesi arkasına almış kedicik çok fotojeniksin
Manzaralarıda çok hoş ya
Öyle işte günlükcüm bugün günüm kedilerle çok keyifliydi ama çok kısa kaldım yanlarında... Ziyaret saatleri varmışta
Ben sonuna yetişmişim bilmediğim için.. Bidaha erken giderim
Yarında ders var.. Sınavlar bitti ben hiç tatil yapamadım ya herkes evine gidiyor ben de gitmek istiyorum
Mayısta giderim anca... Aaa günlük mayısta bir aksilik olmassa Samsun'a gidiyoruuuuum
Yaşasıııın
Karadenizi özlediiim ben hem...
Neyse günlükcan bu kadar hasbihal yeter yine gelirim ben... İyi bak kendine
Güle güle...
NarÇiçeği
Açık Profil bilgileri
NarÇiçeği - Daha fazla Mesajını bul
IRCForumlari.NET Reklamlar