LİNKİNİZ
su an eklendi
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:01 -->-> Daha önceki mesaj 17:58 --
link deyisimine devam
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:01 -->-> Daha önceki mesaj 18:01 --
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="Almanya Chat">Almanya Chat</a>
linkiniz eklendi
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:02 -->-> Daha önceki mesaj 18:01 --
linkinizi ekledim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:56 -->-> Daha önceki mesaj 18:02 --
Sohbet chat siteleri ile link degisimi yapilir.
Sitemize her gün güncel konular eklenmektedir.
yurtdısına fabrika gonderdiginden diger değişime girdigim sitelere ekleyemedim sizi artık
kesin dönüş yaptım site link degisimde sorun olmaz
eklenemiz gereken kodlar bunlardır.
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="mynet sohbet" target="_blank">mynet sohbet </a>
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="sohbet" target="_blank"> sohbet </a>
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="sohbet" target="_blank"> sohbet </a>
ekleceginiz site
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:01 -->-> Daha önceki mesaj 18:56 --
Sitemize her gün güncel konular eklenmektedir.
yurtdısına fabrika gonderdiginden diger değişime girdigim sitelere ekleyemedim sizi artık
kesin dönüş yaptım site link degisimde sorun olmaz
eklenemiz gereken kodlar bunlardır.
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="mynet sohbet" target="_blank">mynet sohbet </a>
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="chat" target="_blank"> chat </a
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="chat" target="_blank"> chat </a
ekleceginiz site
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:14 -->-> Daha önceki mesaj 19:01 --
admin ben bu konuyu kilit yaparmısın
yeninden acıcam