Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2014, 13:04   #1
Çevrimiçi
Violent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çin'in en şişman adamı öldü




Çin'in en şişman adamı olarak bilinen 300 kilogram ağırlığındaki Sun Liang, kalp ve karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ulusal basındaki haberlerde, ülkenin doğusundaki Şandong eyaletinin Rıcao şehrinde yaşayan 22 yaşındaki Sun'un 9 Nisan'da vücudunda aşırı derecede sıvı biriktiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Sun'un pazar gecesi kalp ritminin düştüğü ve aynı gün sabaha karşı tüm müdahalelere rağmen kalp ve karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybettiği açıklandı.

Ülkenin en şişman adamı unvanına sahip Sun, 6,5 kilogram olarak doğmuştu. 19 yaşına geldiğinde 150 kilogram olan Sun, 3 yıl içinde hızla kilo alarak 300 kilograma ulaşmıştı.

Doktorlar Sun'un obezite rahatsızlığının, kontrolsüz gıda alımının yanı sıra genetik olduğunu açıkladı.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver