Cevap: 2014 Tek Taş Yüzük Modelleri
| MehveS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ben sanslilardanim ozaman
Kuru kuruya asigim asigim olmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ona gore birini bulmak lazim tabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( simdi bana paragoz diyecekler forumdakiler hayir paragoz degilim gercekciyim sevgisiz olmaz ama parasiz da olmaz ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tebrik ederim darısı olmayanların başına kendime de bir ok attım burdan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sanada attım ama sende işlemez ama genede deneyelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 5 taş espirisi tabi ama yokluğun içinde huzur olmuyor bu da bilinen bir gerçek. Rabbim herkeze hayırlı olan insanlarla karşılaştırsın işallah. |