Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2014, 17:55   #13
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BAN sisteminde değişiklik.

kvcist Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aslında bu Ban sisteminde maksadım, Badnickler banlandığında Filtre: olg!*@* gibi uygunsuz rumuzları ban sebebinde de görmemek ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penceresinde benim görmeyi istememdi.

Burada şu anda herşey güzel ek olarak; Filtre bölümünü aşağıda belirttiğim üzere nasıl yapabiliriz?

on me:*
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#:{ inc %sayi
$iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]),window -z @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
aline -hp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [15:43] #Test Atılan protokol: olgun*!@* Bankodu: 15 Filtre: olg*!*
}
}
}

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on me:*:ban:#:{ inc %sayi $iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]),window -z @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) aline -hp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $time(HH:nn) $chan BAN ATAN: $nick ATILAN: $banmask bankodu: %sayi $iif($ulist($ulist($banmask),Filtre,0) == 1, Filtre: $ulist($banmask)) }

Eğer Filtre kullanıcı listesinde ekli olan bir masktan dolayı ban atılırsa istediğin gibi gösterir, bunun dışındaki banlar da Filtre: seçeneğini göstermez. Test ettim, istediğin gibi çalışıyor. İyi forumlar.

Not:
userlist e şu şekilde ekle (olg*!*@*) gibi

Örnek Resim:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

mircscripting.net

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver