01 Mayıs 2014, 00:50
|
#22 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nar Çiçeği - القط
Merhaba günlükcüm biraz hasbihal edelim hadi seninle...
Nasılsın bakalım , ben yokken nasıl gidiyor ?
Beni sorarsan eğer gayet iyiyim hamd olsun. Biraz yorgunum ama ya...
Cumartesi günü Tomarza/Gülveren Köyüne fidan dikimine gitmiştik orada kendimi nasıl yorduysam bilmiyorum hala her yerim ağrıyor ya
Özellikle sağ kolum bir türlü geçmedi yukarı zor kaldırıyorum...
Neyse geçer inşallah. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Onun haricinde okula gidip geliyoruz. Dersler güzel geçiyor da zaman çok çabuk geçiyor bahar ayları gelince bu ikinci dönem ben anlamıyorum hemen çabucak geçiyor bu günler... Bir yandan iyi bir yandan kötü...Onun için o anı yaşamak, kaçırmamak lazım...
Ben bu Kayseride çok aktifleştim var ya Nerde bir program, seminer, toplantı, konser ben oradayım. Aha bak kutlu doğum programı vardı 25 nisan cuma günü Ömer Döngeloğlu hocamız gelmişti, dün Mustafa Cihatın konseri ve programı vardı...
Bahar şenlikleri yaklaşıyor...Ohooo daha çok aktivite var.
Dersleri aksatmamak kayduyla gezip dolaşıyorum bak işte bu günler birdaha gelir mi? Gelmez! Onun için zaman geçmesin istiyorum, hep gezeyim, öğrencilik bitmesin..(İçimde büyük bir garfield varda hep uyuzluk edesim geliyor :p )
Ama diğer taraftan hedefler hayaller var yerimde saymakta olmaz, ilerlemem lazım diye de bir an önce mezun olup görevime de başlamak istiyorum.
Geliyorum yine aynı ikileme 
Hadi müzik dinleyelim... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Böyle şarkı dinlemeyeli uzun zaman oldu...
O orda dursunda günlükcüğüm demiştim ya sana Samsuna gideceğim diye..
Heh işte biletimi yarın için aldım, metro turizmi pek tercih etmem ama yaptığı kampanyadan da faydalanmamak olmazdı 
Güzel bir fiyata yarın gece gidiyorum pazartesi öğlen dönüyorum...Çok güzel bir program olacak inşallah ya..
Hem Bursa'dan arkadaşımda gelecek,onunlada hasret gidereceğiz, en son İstanbul platformunda görüşmüştük, özledim Mervişi...
Odadaki arkadaşlarımda memleketlerine gitti sadece bir tanesi kaldı o da garibim kpsszede ders çalışıp duruyor.
Allah yardımcısı olsun seneye benimde durum öyle olacak onun için gez sen çiçek Hem karadenizi özledim ben ya bu Samsun iyi gelecek bana... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Öyle işte günlükcüm başkada şimdilik havadis yok bende , olduğunda yine gelirim...
Sevgi ve muhabbetle...
Ha bu arada aklıma geldi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin bir sözün vardı? Şaviyi görmek istiyorum ben burada! |
|
| |