Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2014, 10:53   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Peynirli Yoğurt Turşusu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

500 gram süzme yoğurt
500 gram sert beyaz peynir
5-6 adet arnavut biberi
Taze otlar (kekik ve biberiye)
Sızma zeytinyağı

Peynirli Yoğurt Turşusu Yapılışı

Önce, yoğurt ile rendelenmiş beyaz peyniri karıştırın. Elinizde ufak ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Yoğurtlu topları taze otlara ve arnavut biberine bulayın. Kavanoza yerleştirin. Kavanozu dolduracak kadar sızma yağ ekleyip, serin, güneş almayan bir yerde, otların aromasını iyice alması için 3-4 gün ya da daha uzun süre bekletin.

(sofra)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan