Malzemeler
6 adet çanakkale domatesi(kişi sayısı önemli)
1 paket spagetti makarna
200 gr rende domates
1 demet fesleğen
4 kaşık z.yağ
tuz
1 tatlı kaşığı şeker
Hazırlanışı
Çanakkale domateslerini kafasını dikkatlice kesin.Kabuğunu zedelemeden içini çıkartın.Sosu hazırlamak için domates rendesini z.yağı tuz ve şekeri ve domatesin içinden çıkan parçaları kaynatın..Makarnayı bol suda 10 dak haşlayın.Sonrasında süzgeçle süzüp sosun içine katıp 2 dak birlikte pişirin.En son fesleğenleri katıp makarnanın işini bitirin.Domatesleri ısınmış fırında5 dak tutun .Makarna konduğunda büyük ısı farkı hoş olmayabilir.Domatesleri çıkartıp tabaklara yerleştirin,tuzlayıp tadını güçlendirin.İçine makarnayı yerleştirin.Fesleğenle süsleyin.O mamamia…