Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2014, 14:14   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tane Hardallı Patates Püresiyle Et Sote





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


500 gram kuşbaşı doğranmış dana eti
1 adet soğan
2 adet domates
1 çorba kaşığı sıvıyağ
15 gram margarin
2 çay kaşığı kekik

Püre için:
2 adet büyük boy patates
1 tatlı kaşığı taneli hardal

Tane Hardallı Patates Püresiyle Et Sote Yapılışı

Magicook kabına sıvıyağ ve margarini aktarın. "Menü"den "sulu yemek" modunu seçin. "Kavurma" modunda çok ince kıyılmış soğanı ve küp şeklinde doğanmış domatesleri 5 dakika kavurun. Üzerini eti ve kekiği ilave edip 5 dakika daha kavurun. 1½ cup su ilave edip pişirme süresini 20 dakikaya ayarlayın. Aynı anda Magicook'un buhar sepetine kabukları soyulup parmak kalınlığında enine kesilmiş patatesleri yerleştirin. Magicook otomatik olarak 20 dakika 100 derece "pişirme" yapacak ve "sıcak tutma" moduna geçecektir. Patates püresi için sepetteki patatesleri çukur bir kaba aktarın. Taneli hardal ekleyip çatalla ezerek püre haline getirin. Püreyi yuvarlak çember kalıplara aktarın. Kaşıkla bastırarak şekil verin. Çemberi çıkarıp et soteyi pürenin üzerine yerleştirin. Sıcak servis yapın.

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan