Merhabalar... Adım kaan 1999 yılından beridir bir çok ilk'lere imzamı attım... IRC hayatıma ilk gedik.net 'te başladım o zamanlar nickim swift 'idi.. daha sonradan zurna.net filan açılınca bende bir seyler yapayım istedim... ilk Sebebim.ORG ile başladım.. sohbetkurdu.com ve gurup.net gibi kaliteli yerler yaptım.. daha sonrasında unreal üzerinde değişik kodlamalar ile farklılıklar sergilemeye başladım.. daha sonralarda ise eggdrop tclleri yazmaya başladım fakat bir kaç yanlış arkadaş seciminden sonra trojendi, hack huck gibi gereksiz şeylere başladım.. sonrasında pişmanlık duyup hosting ve shell işlerine girdim.. fakat iyi niyetimden olsa gerek kimseden para isteyemedim cünkü acmak / kurmak / kurdurtmak isteyen kişiler hep arkadaş çevresi olunca para mevzusu mümkün olmuyor.. daha sonra bir hışımla herşeyi öldü parasına devr edip irc hayatımı bitirdim... şimdilerde ise gerçekten güzel şeylere imza atmayı düşünüyorum.. yani bu sefer sıkı döneceğimi imzamı atarak belirtmek istedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gecmisten bazi yazdigim kodlar ile ilgili sayfalar bkz:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:30 -->-> Daha önceki mesaj 15:16 --
Ayrıca: sunucusunda ve telnetinde kendimi yeniden geliştirmeme izin verecek ve karşılıklı güven sağlayabilecek birisi ile çalışmak isterim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Amaç: hem kendimi geliştirmek hemde yapacağım yenilikleri hediye etmek..