İtalyan Mutfağı'ndan Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
Domatesli bruschetta için:
1 dilim kızarmış ekmek
1 adet küçük boy domates
2’şer adet siyah ve yeşil zeytin
1 diş sarmısak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 dal fesleğen, tuz, karabiber
Mantarlı bruschetta için:
3-4 adet mantar
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 diş sarmısak
1 çay kaşığı biberiye
1 dilim kızarmış ekmek
Bresaola için:
2 dilim bresaola
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2-3 dal roka Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta Yapılışı
Domatesli bruschetta için:
Küp doğranmış domates, siyah ve yeşil zeytin, fesleğen, sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Zeytinyağı ilave edin. Bu malzemeyi karıştırıp, kızarmış ekmeklerin üzerine koyup, servis yapın.
Mantarlı bruschetta için:
MantarlarI küçük dilimleyin. Tereyağını eritip, mantarları sarmısak ve biberiye ile soteleyin. Kızarmış ekmek üzerinde servis yapın.
Bresaola için:
Roka yapraklarını incecik doğrayın. Bresaola dilimlerini, roka yaprakları ve zeytinyağı ile karıştırın.
sofra |