Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2014, 13:19   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İspanyol Mutfağı'ndan Pangoline Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

24 adet kum midyesi
1 çay bardağı zeytinyağı
2 diş ince kıyılmış sarmısak
1 çay bardağı beyaz şarap
1 çay bardağı krema
3 dal taze soğan
5-6 dal taze kişniş

Servis için:
Kızarmış ekmek dilimleri

Pangoline Yapılışı

KABUĞU açılmamış midyeleri, kumlarının çıkması için suyun içinde 5-10 dakika bekletin. Daha sonra suyunu süzün ve yapışmaz yüzeyli bir tavaya aldığınız kızgın zeytinyağında kabukları açılana kadar çevirin. İnce kıyılmış sarmısağı ilave edin. Şarabı ekleyip, karıştırın (zeytinyağı kızgın olduğu için, şarabı katınca alev alabilir). Kremayı ilave edip, 1-2 dakika daha pişirin. En son doğranmış taze soğanın yeşil kısımları ile taze kişnişi ekleyip, şöyle bir çevirip servis tabağına alın. Kızarmış ekmek dilimleriyle sıcak servis yapın

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet