Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler;
Büyük boy patates
Havuç (rendelenmiş)
Bezelye (haşlanmış)
Mısır (konserve)
Sosis (doğranmış)
Mantar
Kornişon turşu (doğranmış)
Yeşil Zeytin (çekirdekleri çıkarılmış)
Kırmızı lahana (doğranmış)
Mayonez
Ketçap
Tereyağ
Kaşar peyniri (rendelenmiş)
tuz
Yapılışı;
İlk olarak fırını 250 dereceye ayarlayalım.
Patatesleri kumları gidene kadar yıkayalım ve iyice kurulayalım.
Isınan fırına patatesleri atalım.
Patateslerin piştiğini anlamak için bıçak batırarak kontrol edin.
Pişen patatesleri bir tabağa alarak tepesinden ince bir şekilde yatay olarak keselim ve ortasını yaralım.
Patatesin içine bir parça tereyağ ve biraz kaşar peyniri koyarak patatesin kabuğuna zarar vermeden ezerek püre haline getirelim.
Daha sonra bütün malzemeleri istediğiniz kadar ilave edebilirsiniz.
En son olarak üzerine ketçap ve mayonez dökerek süsleyebilirsiniz.