07 Haziran 2014, 00:45
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Duygularını dışarı vuran evler, harika :)
1)Yaaa utandırmasana şapşal [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2)Hahahhah ulan dün parti ne güzeldi be [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3)Uuu çatım kaşınıyor. Kedi geziyor yine galiba [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4)Gelmeyiiin, acayip tahta kurusu dolu içerisi! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5)Gördüm sizi, sobe! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
6)Hşş bi gelsene bişey diycem. Olm ama çok acayip lan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
7) İmdaaat içime hırsız girdi! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
8) "Hmm haftaya uyduyu bağlatsak, sonra da dış cepheyi yenileriz..." [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
9)Oha falan oldum yanee [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
10)Komik mi lan, hahaha [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
11)Abi manzara 10 numara ya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |