Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2014, 10:38   #23
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MusteriServ v1.o By BuCaLI

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind pub - !geldim celdim proc celdim {nick user hand chan arg} { global yonetim } else { if {[onchan $nick $yonetim]} { putquick "privmsg OperServ global 2KraLSheLL admin teknik Ekibinden 4 $nick 2 Suanda Online !!!" putquick "chgname $nick 0 4KraLSheLL.Net - $nick " putquick "privmsg $yonetim Geldiginiz Bildirildi Ve Realname iniz 0 4KraLSheLL.Net - $nick Şeklinde Değiştirildi" } } } } }

bu

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind pub - !geldim celdim proc celdim {nick user hand chan arg} { global yonetim if {[onchan $nick $yonetim]} { putquick "privmsg OperServ global 2KraLSheLL admin teknik Ekibinden 4 $nick 2 Suanda Online !!!" putquick "chgname $nick 0 4KraLSheLL.Net - $nick " putquick "privmsg $yonetim Geldiginiz Bildirildi Ve Realname iniz 0 4KraLSheLL.Net - $nick Şeklinde Değiştirildi" } }

olmalı... düzenlerken artık bırakılmış geride ....ayrıca .conf'unuzdaki load modules CycleBots satırını silmelisiniz. öyle bir module bulunmuyor buda "yok böyle birşey" diye hata vermiş.
Birde kullanıcı dosyası halihazırda oluşturulmuş olduğundan ortadaki -m seçeneğine artık gerek yok* demiş. botunuza kendinizi tanıttıktan sonra o -m gerek kalmaz. sadece ./eggdrop bot.conf yeterli. birde kill ile -9'ada gerek yok. bu bruteforce yani kaba kuvvetle işlemi sonlandırmak için kullanılır. yani windows görev yöneticisinden bir işlemi görevi sonlandırla kapatmaya benzer. sadece kill PID yeterlidir. bu botunuza kapanırken işleri kaydetmesi ve daha sağlıklı kapanması için "zaman" tanır.kill -9 da ise buna şansı olmaz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan