Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2014, 13:11   #34
NarÇiçeği Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nar Çiçeği - القط

Merhaba sevgili günlüğüm..
Ben geldim Hem buraya hem evime geldim.. Çok şükür bitirdik 3.sınıfıda..
Nasıl geçti ben yine anlamadım..Anlayamıyoruz zaten zamanın nasıl hızlıca akıp gittiğini..
Bu dönem benim için başarılı geçti diyebilirim.. Kastamonu'dan sonra Kayseri evet zorladı ama üstesinden geldik..
Bak seninle notlarımı paylaşayım gururla BB'den aşağısı yok Aferin bana..

Evime memleketimiz sıcacık havasına geldim.. Bu pek iyi bir haber değil..Sıcaklar benim başımı ağrıtmaya başladı..
Zaten benim başım ağrımaya yer arıyor ki..Ha sıcak ha açlık ha yorgunluk ha stres ha ses ha ışık ben bu başı ne edeeem
Öyle işte başladı yaz tatili...Ama tatiiil mii ben pek yan gelip yatmak istemiyorum..Geçen yılki gibi sadece yatmayayım..
Son seneye gelmişim 1 sene sonra öğretmen olacağım Allah'ın izniyle yata yata da olmaz herhalde kpss denen bir şey var
Hayatta sınavlar hiç biteeeeer miii ?
İmtihan dünyasında olduğumuza göre bitmeeeeez

Ah ah ben Kayseriyi özledim mi ne yaptım geleli 3 gün oluyor evime alışamadım..Gelmeden önce kedi barınağına son kez gitmiştim..
Pisiciklerim benim ne tatlılar ya bu sefer yavru kedileri sevmeme de müsade ettiler izin aldım tabi
Öylece sevdim minişleri..

Köpek barınağına da gidecektim ama şehrin çok uzağında..Her pazar günü otobüs kalkıyor aslında hayvanseverleri götürüyorlar..
Ama bana hiç denk gelmedi..Seneye köpekleride ziyarete giderim inşallah..

Ayy günlüğüüüm biz haftaya Ankara'ya gidiyoruz ailecek abimin mezuniyet törenine..Heyt bee abim mezun oluyor ya
5 yılı bitirdi diş hekimi olacak..
Bak işte zaman nasıl geçmiş nasıl koca adam olmuş benim abicazııım..Çok gurur verici..
Seneye darısı başıma inşallah

Öyle işte günlüğüm.. Buralardayım artık sık sık görüşürüz
Haydi şimdi sevgiyle kal...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver