Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2014, 09:42   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tavuklu Mantı Gyouza Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

200 gram tavuk kıyma
3 adet taze soğan
3 diş sarmısak
1 adet yumurtanın akı
1 çay kaşığı patates nişastası
Tuz
karabiber
2 çorba kaşığı soya sosu
Hamur için:
2 su bardağı un
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/3 su bardağı su
1 çay kaşığı zeytinyağı

Tavuklu Mantı Gyouza Yapılışı


Hamur için unu bir kaba alıp ortasını havuz gibi açın. Yumurta, su, tuz ve zeytinyağını, unun ortasına ekleyip iyice yoğurun. Hamuru 2 eşit parçaya bölün. Unlanmış bir zeminde oklavayla açın. Hamurdan 4 cm genişliğinde kareler kesin. ‹ç malzemesi için taze soğan ve sarmısakları incecik kıyın. Tavuk kıymasına soğan, sarmısak, patates nişastası, yumurta akı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Karışımı hamurların içine paylaştırın. Hamurların kenarlarını yarım ay şeklinde kapatıp, buharda pişirin. Sıcak olarak soya sosuyla birlikte servis yapın.

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan