Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2014, 18:53   #35
NarÇiçeği Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nar Çiçeği - القط

Merhaba günlüğüm ben geldim..
Nasılsın bakalım ? Çok sıcak havalar değil mi ya?
Orada nasıl bilmem ama...
Biz Adana'da yandık piştik kavruluyoruz..
Ramazan'ın bereketiydi..Bayramın bitmesiyle Adanada hava sıcaklığı nasıl arttı nasıl pişiriyor bizi sıcak hava.. Bak ben oruçluyken kendi odamda ders çalışabilip rahat rahat oturuyordum..Şimdi inanki durulmuyor klimanın altındayız sürekli...
Oy Allah'ım oy...Bir de öyle bir sıcak ki yapış yapış oluyoz
Hahah kedimin bile pestili çıkıyor yavrum benim ya..
O değilde günlük bugün ircforumlarına üye oluşumun 4.yılı...
Vay be... Yıllar nasıl da gelip geçiyor... Ömür tükenip gidiyor..
Bugün Murat Göğebakan vefat etti ..Allah rahmet eylesin...Kanser zor bir hastalık..Rabbim Şafii ismiyle şifasını versin hastalara..Röportajında okumuştum.."Benim büyük Allah'ım küçük bir hastalığım var.Eğer o büyük Allah'ım isterse bu küçük derdimi benden alır. O verdiği canı almadıkça umudumu kesmem, kesmeyeceğim." Demiş doktoruna.. Çokta güzel söylemiş... Kun fe yekun..O ol der ve olur. 5 yıl bu hastalığın savaşını vermek hiçte kolay değil.. Rabbim bizi böyle büyük hastalıklarla imtihan etmesin..Şifasını versin.. Hastalara şifa, geride kalanlara sabır versin..

Çünkü biz, sensiziz...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Öyle işte günlükcüm.. Tatili yarıladık.. Bu haftasonu düğünümüz var...Halam gelin gidiyor
Geçen yazda başka bir halamın düğünü olmuştu..Şimdi geriye bekar bir halam kalıyor..Sonra abim hehe sonra da BEN..
Nasip bakalım hele bir okulumuz bitsin göreve başlayalım da düğün dernek kurulur
Hadi görüşürüz çiçeğin günlüğü
Sarman'Dan sevgiler...İyi tatiller...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver