Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2014, 19:17   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaplumbağa Pasta





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
Pandispanya için:
3 adet oda sıcaklığında yumurta
3 kahve fincanı tozşeker
3 kahve fincanı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
100 gram bitter çikolata
100 gram sütlü çikolata
1 kutu krema
3 adet kakaolu topkek
Üzeri için: 5 adet kivi

Kaplumbağa Pastası Yapılışı
DERİN bir kasede yumurtaları tozşekerle birlikte mikserin en üst seviyesinde koyu bir kıvama gelene kadar iyice çırpın. Daha sonra elenmiş unu ilave edin ve tahta bir kaşıkla karıştırın. Vanilya ve kabartma tozunu ekledikten sonra bütün malzemeyi tekrar karıştırın. Orta büyüklükte yuvarlak bir fırın kabının içine boşaltın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin. Piştikten sonra soğutun ve küçük kareler halinde kesin. Diğer tarafta bitter ve sütlü çikolatayı benmari usulü eritin. Eriyen çikolataları krema ile karıştırın. Bu karışımı, küçük kareler halinde kestiğiniz pandispanya ile karıştırın. Kaplumbağa formu vereceğiniz kaba önce streç film serin. Hazırladığınız karışımı bu kabın içine boşaltın. Üzerini streç filmle kaplayın ve buzdolabında 2-3 saat bekletin. Donan kaplumbağanın gövdesini servis tabağına alın. Topkeklerden 4 adet ayak ve 1 adet baş hazırlayıp, yerleştirin. Kaplumbağanın üzerini kivi dilimleri ile kaplayın. Bonibonlarla süsleyip, daha sonra servis yapın.

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet