Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2014, 21:25   #1
Çevrimdışı
Amelia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşamelli Karnabahar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler

2 adet karnabahar
1 litre süt
100 gr. kasar peyniri
150 gr. margarin
3 çorba kasigi un

Tarif

Karnabaharlar temizlendikten, yikandiktan sonra tuzlu suda haslanir.
Margarin bir tencere içerisinde eritilir, un ilave edilir, hafif sari oluncaya kadar kavrulur.
Bir litre süt yavas yavas ilave edilir ve karistirilir.
Koyulasinca atesten indirilir.
Borcam yaglanir, borcamin içine suyu süzülmüs karnabaharlar konulur.
Üzerine hazirlanan salça dökülür ve rendelenmis 100 gr. kasar peyniri serpilir. 50 gr. erimis margarin üzerine gezdirilerek dökülür.
Üzeri kizarincaya kadar firinda pisirilir


alıntı


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver