Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bana Ellerini Ver Hayat Seni Sevince Güzel .. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndum seni görünce Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ömrümü ben
Sensiz olamam
Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam Bin yıl yaşasam yine sana doyamam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bana ellerini ver
Hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben
Gel kaçma güzel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bana ellerini ver
Hayat seni sevince güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |