Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2014, 21:37   #1
Luthien
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni bir insan türü evrilecek




Belçikalı bilim insanlarının oluşturduğu Küresel Beyin Kurumu uzmanlarından Cadell Last, önümüdeki yıllarda insanoğlunun temel bir evrimsel dönüşüme uğrayacağını öne sürdü.

Last, 2050 yılına kadar hızla gelişen teknolojinin ve doğal seleksiyonun bir sonucu olarak günümüzdekinden tamamen farklı bir insan türünün evrileceği düşünülüyor.

Tahminlere göre, günlük işlerinin neredeyse tamamını robotlarla karşılayacak olan evrilmiş toplum, günümüz toplumundan daha entellektüel, adaletli ve verimli olacak.

DailyMail’de yayımlanan habere göre, araştırmalar bu dönüşümün yavaş yavaş başladığını gösteriyor. Uzmanlar, İngiltere’deki kadınların ilk çocuklarına sahip olma yaşının ortalama 29.8’e yükseldiğini belirtirken, ABD’de de otuzbeş yaş üstü kadınların çocuk doğurma oranının %15’e çıktığını ekliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver